Laatste nieuws NL

Dakopbouwconcepten met systeemgarantie

Lees meer...

KAB KLINKT ALS EEN KLOK VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR DAKMEMBRANEN EN AANVERWANTE PRODUCTEN.

KAB – Absolute duurzaamheid

Al decennia lang manifesteert het Kempisch Asphaltbedrijf (KAB) zich als een uiterst betrouwbare partner voor dakspecialisten die het plat dak tot hun ‘vakgebied’ rekenen.

Correcte overdracht van onze accurate vakkennis alsmede een stipte leveringsservice maken dat dakwerkers, architecten, aannemers, handelaars in dak-, hout- en bouwmaterialen graag met ons samenwerken.

Maar KAB staat als groothandel voor meer. Zo wordt in het gloednieuwe testcentrum dagelijks toegezien op de kwaliteit van de geleverde goederen. Door het volgen van strenge testprocedures staan we garant voor een uitgebreid gamma aan topproducten binnen het toepassingsgebied van uw plat dak, hellend dak, groen dak, muurisolatie alsook uw kelderdichting. Kortom, systeemadvies in afdichtingsoplossingen van bitumen (roofing) of kunststof (PVC, TPO/FPO) onder één dak.

Een team van Consulting Sales Engineers helpt u graag op weg met uw dakconcept of isolatietoepassing. Met hun jarenlange ervaring adviseren deze techneuten vakkundig over onze producten en hun toepassing.

Innovatieve producten, en de juiste knowhow stellen KAB in staat zich te onderscheiden van de concurrentie. Terecht staat KAB na 45 jaar nog steeds synoniem voor absolute duurzaamheid.