Verbluffend veel technische kennis onder 1 dak!


Als ex-producent van dakbanen zijn we enorm trots op de technische kennis die we in huis hebben. Al onze medewerkers zijn technische profielen die kunnen vertrouwen op regelmatige interne opleidingen én hun jarenlange ervaring in het vak. Zowel traditionele als moderne, hoogtechnologische daksystemen hebben nog maar weinig geheimen voor de KAB professionals!

Bij onze mensen kan u trouwens terecht met al uw technische vragen. Welke de voor- en nadelen van de verschillende daksystemen zijn, welke dakbedekkingen compatibel zijn en hoe u best dakisolatie integreert… Het zijn maar enkele van de vele vragen die zij perfect kunnen beantwoorden.


Schrijf u in voor onze KAB workshops!

Regelmatig organiseren we in-house trainingen waar ook ú uw kennis over diverse daksystemen voor dakdichting en isolatie kan komen aanscherpen. Nieuwe producten, maar ook bestaande daksystemen worden tijdens deze opleidingen uitvoerig toegelicht.

Welke systemen en systeemgaranties we precies behandelen en wanneer de volgende trainingen doorgaan, kan u nalezen op de nieuwspagina. Al krijgt u als trouwe KAB klant sowieso ook nog een uitnodiging per e-mail toegestuurd.


Technisch advies nodig op de werf?

U bent dakwerker en u zit met een technisch vraagstuk tijdens de plaatsing? De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd! Als we u telefonisch niet op weg kunnen helpen, dan is zelfs plaatsingsadvies op de werf mogelijk, want service nemen we bij KAB heel ernstig!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!
Kan u wat advies gebruiken bij uw materiaal- of systeemkeuze of zit u met een prangende technische vraag? Neem contact op en ontdek zelf hoe de KAB advies service het verschil maakt.